Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Season Two

Er The Walking Dead: Michonne ferdig?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Telltale Games har tatt på seg mye arbeid den siste tiden. Game of Thrones, Tales from the Borderlands, Minecraft: Story Mode og et samarbeid med Marvel står alle på agendaen. De fleste tenkte allerede med disse planene at timeplanen var full for det voksende studioet, men på årets E3-messe fikk vi vite at dette ikke var sant. Da annonserte de nemlig at de også jobber med The Walking Dead: Michonne.

De av dere som har lest tegnserien og sett tv-serien vet nok med en gang hvem dette er. Nå vil vi endelig få vite hva hun gjorde mellom nummer 126 og 139 av tegneserien. Noe særlig mer ønsket de ikke å røpe den gangen, men som tilfellet ofte er med Telltale kommer ny informasjon som fra åpen himmel.

PR-ansvarlig for Telltale Games, Job J. Stauffer, skriver nemlig dette på Twitter:

"Played @TheWalkingDead: Michonne today with the team. Fresh, brutal, and it's about to sneak up on you... Be ready"

Det kan altså virke som om fans av Telltale Games og The Walking Dead kan få en gledelig overraskelse ganske snart.

The Walking Dead: Season Two

Relaterte tekster

0
Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

Walking Dead 1 og 2-samlinger utsatt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Opprinnelig skulle de to Walking Dead-samlingene Complete First Season og Complete Second Season funnet veien til butikkhyllene denne fredagen, men slik blir det ikke....

1
Clementine-figur annonsert

Clementine-figur annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne helgen ble New York Comic Con avviklet, og der annonserte Telltale Games en actionfigur (som det jo heter på godt norsk) av Clementine fra den populære The Walking...Loading next content