Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 22

Erling Braut Haaland og Paris Saint-Germain er mest populær i FIFA 22

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts liker ofte å dele litt interessant eller morsom informasjon om de mest populære spillene sine, noe som blant annet fører til at vi vet hvilken feiring, spiller og mer som herjer i FIFA 22.

Det har jo gått tjueto dager siden FIFA 22 ble lansert, så i den sammenheng har EA gitt oss en oversikt som avslører hvor mange kamper som har blitt spilt, hvor mange mål som har blitt scoret og lignende. Personlig vil jeg likevel si at mer spesifikke detaljer er mest interessante, så det å vite at Erling Braut Haaland er den mest populære overgangen i karrieremodusen, at Paris Saint-Germain er den mest brukte klubben og at flest feirer ved å skli på knærne er mest artig for min del.

Hvilke av de tingene kan du ta mye av æren for?

FIFA 22

Relaterte tekster

0
FIFA 22Score

FIFA 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Årets FIFA-spill er endelig ute, og Daniel har tatt en tur på fotballbanen for å sjekke om blant annet Hypermotion-motoren står til hypen i forkant av utgivelse.Loading next content