Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Ermac er klar til å bli med Mortal Kombat 1

Og vi har en trailer som beviser det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er snart tid for en ny fanfavoritt å bli en del av Mortal Kombat 1-ensemblet. Ermac blir nemlig lagt til som en fullverdig fighter 23. april, og hvis du eier Premium Edition eller Kollector's Edition får du faktisk et forsprang 16. april. Ermac får også selskap av Mavado, som blir en Kameo i slutten av mai.

Ermac har en ganske interessant historie, for det ryktes at han var med i det aller første Mortal Kombat fra 1992, men det hele var en misforståelse. Spillets diagnosemeny hadde en linje der det sto "Ermacs", men dette var aldri en karakter, men en kortform av "error macro". Heldigvis visste Ed Boon, seriens medskaper, allerede hvordan han skulle engasjere seg i samfunnet sitt, og akkurat i tide til Ultimate Mortal Kombat 3 (i 1995) ble Ermac lansert som en spillbar figur, og nå - nesten 30 år senere - er han klar til å kjempe igjen.

Se lanseringstraileren for Ermac nedenfor.

HQ
Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content