Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Ninjas in Pyjamas avslører sin VCT Game Changers-tropp

Dette blir organisasjonens første kvinnelag (Valorant).

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske e-sportorganisasjonen Ninjas in Pyjamas har annonsert sin Valorant Champions Tour Game Changers-liste. Laget, kjent som NIP Lightning, skal være organisasjonens første Valorant-lag for kvinner, og vil konkurrere i Game Changers-turneringen nå som den er tilbake.

Når det gjelder hvem som utgjør NIPs Game Changers-liste, er teamet som følger:


  • Paige 'Padge' Thomas

  • Nelly «Raina» Sosobrado

  • Öykü 'OYKU' Sezin Büyük

  • Eda 'rezq' Naz Akçocuk

  • Din 'Thykuza' Truong

Med Jackson «Jaxsen» Popelka som trener, og Nic ́Wolf ́ Sølvmose som tok over manageroppgavene.

– Kvinnelige spillere trenger noen år med de samme ressursene og investeringene som de mannlige har fått de siste årene, sier Hicham Chahine, administrerende direktør i NIP. "Vårt VCT Game Changers-team er den andre ikke-mannlige vaktlisten hos NIP, og vi planlegger å fortsette å investere i og løfte kvinnelige spillere. Vi er forpliktet til å fremme mangfold og inkludering i esports-samfunnet - fra lik representasjon av de ansatte i selskapet vårt til spillerne som representerer Ninjas in Pyjamas-merket i konkurranse. "

Denne avsløringen kommer seks måneder etter at NIP først kunngjorde sin intensjon om å bli med i Game Changers-kretsen.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content