Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Apex Legends Global Series vender tilbake til London i juli

For år 3 Split 2-sluttspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA og Respawn Entertainment har kunngjort at Apex Legends Global Series kommer tilbake til Copper Box Arena i London i juli for Year 3 Split 2 Playoffs.

Det fire dager lange arrangementet, som arrangeres mellom 13. og 16. juli, vil sette 40 av de beste lagene fra hele verden opp mot hverandre, og vil starte med en Group Stage bestående av fire grupper på ti som vil føre til en seedet Bracket Stage der de 20 beste lagene vil gå videre til Finals på søndag.

Arrangementet vil også inneholde en premiepott på 1 million dollar, med 300 000 dollar til førsteplassen. Dette vil også være det siste arrangementet før Last Chance Qualifier, som vil være den siste sjansen for lagene til å få en plass i World Championship.

Billetter til Split 2 Playoffs vil være tilgjengelig for kjøp 15. mai fra kl. 16:00 BST / 17:00 CEST.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content