Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Animal Crossing: New Horizons

   Et Animal Crossing: New Horizons-leksikon lanseres i Japan i år

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Nintendo har riktig nok sluttet å utvikle nytt innhold til Animal Crossing: New Horizons, men det betyr ikke at det ikke kommer nye måter å nyte og oppleve den bedårende verden på i fremtiden.

   I Japan senere i år kommer det et leksikon dedikert til Animal Crossing: New Horizons. Det sies å inkludere en 57 minutter lang DVD som forteller alt om insektene, fiskene og fossilene som kan finnes i spillet, og inneholder til og med litt informasjon for hver av disse 235 artene.

   VGC rapporterer at boken lanseres 29. juli i Japan, og dessverre legger de til at det ikke er noen planer om en engelsk oversettelse, hvilket betyr at det sannsynligvis ikke får en vestlig lansering i det hele tatt.

   Animal Crossing: New Horizons

   Relaterte tekster   Loading next content