Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

Et rykte: Hele AEW: Fight Forever kan snart bli lekket ut i sin helhet

Vi har allerede tatt en tidlig titt på spillets resultater.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har blitt hevdet at hele det kommende brytespillet AEW: Fight Forever kan bli lekket i forkant av lanseringen. Vi har allerede hatt en tidlig titt på spillets prestasjoner, med tillatelse fra Xbox Store.

Nå antas det at gjennom Xbox-mobilappen kan spillere med makt starte spillet på Xbox-plattformer allerede før utgivelsesdatoen. Som Insider Gaming rapporterer, begynte alt dette da en WWE 2K dataminer viste et bilde over på Twitter av et fillager fra AEW: Fight Forever.

Det bildet har siden blitt tatt ned, men det antas at nesten hvem som helst i samfunnet kan gjøre det datamineren gjorde. Dette betyr at hele brytespillet kan lekke i forkant av lanseringen eller til og med kunngjøringen av utgivelsesdatoen.

AEW: Fight Forever

Relaterte tekster

0
AEW: Fight ForeverScore

AEW: Fight Forever

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Vår wrestlingkonge Johan Vahlström har levert mange suplexer, pile drivers og kjeveslag i massevis, men er ikke kjempefornøyd.Loading next content