Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Etrian Odyssey Origins Collection

Etrian Odyssey Origins Collection lanseres i sommer

Spillet kommer til Switch og PC og vil inneholde en rekke nye funksjoner, inkludert lagring, vanskelighetsgrader og et forbedret lydspor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Et spill som ble annonsert under Nintendo Direct sent onsdag, men som forsvant litt blant alle de store kunngjøringene og trailerne, var Etrian Odyssey Origins Collection. Det er de tre første titlene i Atlus' labyrintiske utforskningsserie, som nå remastres for PC og Switch i én hendig pakke.

Switch-versjonen har ekstra funksjoner som "Funksjonalitet for kartlegging av berøringsskjerm", noe som sikkert vil komme godt med når du tråkker gjennom en labyrint. Det er også et "remastret lydspor og livskvalitetsforbedringer, inkludert vanskelighetsgrader og lagringsfiler".

Etrian Odyssey Origins Collection lanseres på PC og Switch den 1. juni, og den første traileren og skjermbildene kan sjekkes ut nedenfor.

HQ
Etrian Odyssey Origins Collection
Etrian Odyssey Origins CollectionEtrian Odyssey Origins Collection
Etrian Odyssey Origins CollectionEtrian Odyssey Origins CollectionEtrian Odyssey Origins Collection
Etrian Odyssey Origins CollectionEtrian Odyssey Origins Collection

Relaterte tekster



Loading next content