Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Eunited har gitt ut hele Halo-teamet

Alle gjenværende spillere, treneren og til og med lagets innholdsskaper har forlatt organisasjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var bare noen få dager siden at Eric "Snip3down" Wrona bestemte seg for å trekke seg fra profesjonell Halo og komme tilbake til Apex Legends-scenen, og etterlot eUnited med en ufullstendig Halo-liste. Nå i dag kan vi legge til at esportsorganisasjonen skiller lag med de gjenværende medlemmene av Halo-teamet.

Som annonsert på Twitter, har eUnited takket medlemmene av laget for sin tid, og når det gjelder nøyaktig hvem som forlater organisasjonen, er disse personene den gjenværende spillerlisten; Timothy "Rayne" Tinkler, Ryan "RyaNoob" Geddes, Ayden "Suspector" Hill, trener Kyle "Chig" Lawson, og til slutt innholdsskaper Jennifer "Echidna" Hal.

Siden eUnited er et partnerlag for Halo Championship Series, kan vi forvente at laget kommer med kunngjøringer om hvem det vil signere og stille for 2023-sesongen i forkant av konkurransescenen som kommer tilbake.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content