Norsk
Gamereactor
nyheter
Evolve

Evolve stenger serverne i september

Diverse funksjoner blir fjernet gradvis frem til da.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver 2K Games har kunngjort at serverne til Turtle Rock Studios sin asymmetriske flerspiller Evolve kommer til å stenges, og at de kommer til å gradvis fjerne tjenester frem til sluttdatoen den 3. september.

Peer-to-peer-flerspillerdelen kommer til å være tilgjengelig i Legacy Evolve på PC og konsoller, og spiller kommer til å beholde alt DLC-innhold de har kjøpt, som Hunters og skins, men det er også det hele. Den 2. juli fjernes den virtuelle valutaen fra Evolve Stage 2 og kommer ikke lenger til å være tilgjengelig for kjøp, og den 3. september stenges serverne helt, hvilket betyr at verken Evolve Stage 2 eller ingame-butikken kommer til å være tilgjengelige..

Du kan fortsatt spille Legacy Evolve etter at serverne har blitt stengt, men gratisversjonen (Stage 2) kommer ikke til å være tilgjengelig lenger. Nøkler kan kjøpes frem til den 2. juli, og brukes til å låse opp innhold frem til den 3. september. Alt innholdet beholdes i Legacy Evolve.

Funksjonene og tjenestene som fjernes inkluderer rangert Hunt (du kan fortsatt spille Hunt via custom-spill og quick play); spillerprofiler; leaderboards; ingame-butikken; newsfeed; og spillermerker.

Hvis du trenger hjelp til å få tilgang til Legacy Evolve på PC, kan du ta turen hit. Synes du det er trist at Evolve forsvinner?

HQ
Evolve

Relaterte tekster

EvolveScore

Evolve

ANMELDELSE. Skrevet av Ingo Delinger

Fire mot én er ikke feigt når den ene er et fryktinngytende, utenomjordisk monster. Evolve er strategisk, annerledes og rett og slett skikkelig gøy!

Evolve stenger serverne i september

Evolve stenger serverne i september

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Utgiver 2K Games har kunngjort at serverne til Turtle Rock Studios sin asymmetriske flerspiller Evolve kommer til å stenges, og at de kommer til å gradvis fjerne...

Turtle Rock sier adjø til Evolve

Turtle Rock sier adjø til Evolve

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Etter måneder med dalende spillertall bestemte Turtles Rock Studios seg i juli for å gjøre Evolve free-to-play på PC, og en stund virket det som om det reddet spillet....

Se Evolve Stage 2 i aksjon

Se Evolve Stage 2 i aksjon

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

På tross av et spennende konsept (fire spillerstyrte jegere mot ett spillerstyrt monster) ble ikke actionspillet Evolve noen langvarig suksess for utvikler Turtle Rock...

I dag på GR Live: Evolve Stage 2

I dag på GR Live: Evolve Stage 2

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom Turtle Roc Studios'k asymmetriske 4 vs. 1-monsterspill Evolve har blitt free-to-play på PC, tenkte vi at tiden var moden for en ny titt på spillet. Derfor er...Loading next content