Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Excel Esports avslører Valorant Game Changers-liste

Det blir organisasjonens debutantré i kvinnenes konkurransescene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter det fantastiske arrangementet som var Valorant Game Changers Championship, har en annen esportsorganisasjon kunngjort at den vil komme inn på all-women's competitive Valorant-handlingen.

Excel Esports har kunngjort at de har signert sin aller første kvinnelige Valorant-liste, og at laget vil konkurrere i EMEA-regionen når turneringen starter i 2023.

Vaktlisten vil inneholde; Cornelia "Neli" Johansson, India "cataLina" Dubourg, Safaa "Purii" Baydi, Camille "Luzia" Millet, Samantha "Samsi" Caddell og Daniela "Jupi" Gradl, med Kevin "Noizeeh" Jaskiewicz tappet som lagleder.

"På EXCEL ønsker vi å tilby noe nytt for å vise unge kvinnelige spillere en vei inn i esports, og tror at gjennom å signere en eksisterende tropp som jobber godt sammen konkurransedyktig og sosialt, kan vi hjelpe og støtte dem til å være det beste de kan være," sa Excels administrerende direktør, Tim Reichert. "Vi håper at dette vil oppmuntre flere kvinnelige spillere til å komme inn i esports, og vår suksess vil komme fra vår dedikasjon. til å utvikle scenen.

Riot har ennå ikke delt for mange detaljer om når Game Changers-turneringen kommer tilbake neste år.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.



Loading next content