Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Excel Esports har slått seg sammen med HSBC

Den London-baserte esportsorganisasjonen har nå en partner for finansielle tjenester.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den London-baserte esportsorganisasjonen Excel Esports har kunngjort at den har slått seg sammen med banken og leverandøren av finansielle tjenester, HSBC. Avtalen vil se HSBC navngitt som Excel's finansielle tjenester og finansiell helsepartner, og vil se de to partene samarbeide om måter å lære unge mennesker hvordan de kan få mest mulig ut av pengene sine.

Excel Esports'Administrerende direktør Tim Reichert kommenterte saken ved å si: "Excel og HSBC UK er forpliktet til å jobbe sammen for å bidra til å fremme økonomisk helse blant unge mennesker i Storbritannia, og vi er glade for å støtte samfunnet vårt gjennom denne nye økonomisk tenkende avenyen for å hjelpe fansen vår til å leve mer givende og opplevelsesledede liv, sentrert rundt deres kjærlighet til spill og esports. "
Det er ingen omtale av noen økonomiske detaljer knyttet til avtalen, eller på samme måte hvor lenge HSBC og Excel Esports vil jobbe sammen for.

Excel Esports har slått seg sammen med HSBC


Loading next content