Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Extraction 2

Extraction 2 viser kamper i treningsstudio, på et tog og mer i trailer

Chris Hemsworth kommer til å slåss på mange forskjellige steder i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Teasertraileren for Extraction 2 Ben delte forrige måned viste for det meste Chris Hemsworths Tyler Rake kjempe seg gjennom en stor fengselsgård, men det er langt fra det eneste stedet vi får se ham bruke ferdighetene sine den 16. juni.

Netflix har nå sluppet Extraction 2s skikkelige offisielle trailer, og den inkluderer Hemsworth som banker opp og dreper slemminger på et tog, i et treningssenter, det som virker som et penthouse (med en fiffig måte å bruke en granat på), bygater og det overnevnte fengselet. Alt med den samme kule koreografien og kameraarbeidet som gjorde originalen til en anstendig actionfilm.

HQ
Extraction 2

Relaterte tekster

0
Extraction 2

Extraction 2

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Chris Hemsworth er tilbake i denne actionfylte oppfølgeren som ser ut til å kanalisere alt det vi elsker ved John Wick, Atomic Blonde, Bullet Train og den nye epoken med fartsfylte actionfilmer.Loading next content