Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 24

F1 24 lanseres tidligere enn forventet

Racerspillet lanseres i mai i år, og ikke midt på sommeren som vi har sett tidligere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De årlige sportsspillene byr vanligvis ikke på mange overraskelser. Generelt sett er hver iterasjon bare en liten forbedring i forhold til den forrige, og de har en tendens til å lanseres omtrent på samme tid av året hvert år. EA Sports FC kommer rundt september, Madden NFL i august, og tidligere har juli vært for F1. Men slik blir det ikke i år.

EA og Codemasters har bekreftet at F1 24 vil debutere på PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S den 31. mai. Det vil inneholde en Career -modus som lar spillerne ikle seg en av de faktiske førerne på startstreken, og som gir enda flere muligheter til å knytte F1 sammen med F2.

F1 24 Xbox Series X/S kommer med et nytt styringssystem som skal gi enda mer autentisk kjøring, i tillegg til forbedringer på mange av de berømte banene rundt om i verden, inkludert Silverstone. Det blir også nye systemer for hjuloppheng, dekk, aerodynamikk og motor, i tillegg til flere måter å leke seg med bilens oppsett på.

Som i de ulike utgavene av spillet vil Lewis Hamilton, Lando Norris og Charles Leclerc pryde coveret på basisutgaven, mens Max Verstappen nok en gang får æren av å være på Champions Edition.

Sjekk ut traileren for F1 24 nedenfor, før spillet lanseres om rundt seks uker.

HQ
F1 24

Relaterte teksterLoading next content