Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Få gratis Sea of Thieves-sett med Game Pass Ultimate

Kle seilene dine, snikskytterrifler og fiskestenger med Obsidian-belegg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har lyst til å pimpe skipet ditt, fiskestangen din eller snikskytteren din i Sea of Thieves uten å betale for det,er det nå fullt mulig uten å ty til piratkopiering. Rare forteller på Twitter at alle Game Pass Ultimate-brukere nå kan skaffe seg det som enkelt nok kalles Obsidian Eye of Reach Pack uten å betale en ekstra krone.

Denne er tilgjengelig frem til 24. juni og inkluderer "The Obsidian Eye of Reach, Fishing Rod and Sails", noe du kan sjekke ut på bildet nedenfor.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content