Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Få med deg alt du bør vite om Destiny 2: Leviathan i oppsummeringsvideoen vår

Her får du en oversikt over The Witch Queen, Season of the Risen og tidligere år for å være helt klar for Leviathan.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Destiny 2: Season of the Haunted har vært ute i et par uker nå, og Guardians har returnert til Emperor Calus' enorme romskip for å konfrontere Nightmares og finne ut hvordan Cabal-lederen (i eksil) er knyttet til Darkness. Men gitt at det er noen år siden vi var på Leviathan, hovedsakelig fordi skipet ikke har vært tilgjengelig siden Destiny 2: Beyond Light ble utgitt, har vi tatt oss tid til å laget et sammendrag for å sikre at du er oppdatert med hele historien til det ikoniske romskipet.

Se den i sin helhet nedenfor for å få en oversikt over hendelsene som fant sted i Destiny 2: The Witch Queen, Season of the Risen og hva Guardians gjorde på Leviathan i tidligere år.

HQ
Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.Loading next content