Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Få Super Meat Boy gratis i Epic Games Store

Tilbudet varer til den 10. januar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Game Store har et initiativ hvor de gir bort ett spill gratis hver andre uke, og denne gangen, frem til den 10. januar, er det Super Meat Boy som står på menyen! Om du har til gode å prøve den hyper-responsive og intense plattformeren til Team Meat har du nå muligheten til å sikre deg spillet uten å bruke ett rødt øre.

Alt du trenger å gjøre er å stikke innom Epic Game Store (og lage deg en konto om du ikke har en fra før) og "kjøpe" spillet som for tiden koster hele $0 USD.

Bon Appétit!

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content