Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable II

Fable 2 for alle dyrevenner

PETA gir pris til spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sist vi skrev om PETA, den amerikanske organisasjonen for dyrebeskyttelse, var det fordi de raste mot spillet Cooking Mama der man barbarisk nok fikk lov til å lage kjøttretter. Nå har de funnet et spill de liker nemlig Fable 2, som har fått pris for mest dyrevennlige spill.

- Microsoft Game Studios spill Fable 2 er en drøm som blir sann for alle vegetarianere. Hvorfor? I denne virtuelle kampen mellom det gode og det onde er figurer som får sin kraft fra tofu like kraftige som sine kjøttspisende motstandere, og faktisk slankere og penere. Et tydelig pro-vegetarianer tema merkes ved at man får såkalte renhets-poeng ved å ha en vegetariansk diett, mens kjøtt gjør figuren din fet og ond. I tillegg til å være et morsomt og innovativt spill er Fable 2 også en utmerket undervisning for spillere om fordelene med å spise vegetarmat i det virkelige liv, sier PETA på sin hjemmeside.

Fable II
Fable II
Fable II

Relaterte tekster

Fable 2Score

Fable 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har skaffet seg hund, sverd og rifle, og lagt ut på en reise for å redde kongeriket Albion og halve prinsessa. Eller noe slikt...Loading next content