Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable II

Fable II i fem kapitler

Ny betalingsmodell for Fable II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du ikke allerede har spilt det kritikerroste Fable II for Xbox 360 og er usikker på om det er noe for deg, har Lionhead og Microsoft nå kommet opp med en ny ordning for nysgjerrige men usikre spillere. Dette ble klart under Peter Molynieux' foredrag under dagens Microsoft-pressekonferanse på Gamescom-messen i Køln.

Fra og med 29 september blir hele spillet tilgjengelig for nedlasting via Xbox Live, men stykket opp i fem kapitler. Det første kapittelet vil være gratis, og om du skulle få blod på tann etter dette, blir det så mulig å enten kjøpe de følgende kapitlene stykkevis eller i en komplett pakke. Prisen på disse er foreløpig ikke oppgitt.

Fable II

Relaterte tekster

Fable 2Score

Fable 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har skaffet seg hund, sverd og rifle, og lagt ut på en reise for å redde kongeriket Albion og halve prinsessa. Eller noe slikt...Loading next content