Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable (2004)

Fable selger som varme hvetebrød i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter årevis med massive hype og ikke minst uutholdelig venting er endelig Peter Molyneux' storslåtte RPG på vei ut i butikkene. Spillet er allerede ute i USA og har taler salgstallene sitt tydelige språk.

Til tross for at spillet kanskje ikke lever helt opp til de skyhøye forventningene hva angår dybde, og kan rundes på ca. 10 timer, har det altså solgt ca. 375.000 eksemplarer i løpet av sin første uke ute i sjappene. Faktisk er det tidenes mestselgende Xbox spill i de amerikanske EB Games butikkene. Selv ikke storfilmen Sky Captain and the World of Tomorrow, som nå topper kinolistene i USA, har tjent like mye penger som Fable.

Her hjemme slippes Fable rundt 8. oktober og du kan lese vår fulle anmeldese av spillet i neste nummer av GR Magasinet.

Relaterte tekster

3
FableScore

Fable

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Peter Molyneux hjernebarn er endlig ute til Xbox! Jon har løpt Albion rundt i jakten på makt, lykke og rikdom. Er varene levert som lovet?

4
Molyneux har lyst til å lage Fable 4

Molyneux har lyst til å lage Fable 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Peter Molyneux, skaperen av den fantastiske verdenen i den like fantastiske Fable-serien, er for tiden aktuell med strategispillet Godus Wars, men ifølge et intervju han...Loading next content