Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Faker blir den første League of Legends hall of famer

Den første personen som blir innlemmet i Hall of Legends er en aktiv spiller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vanligvis er Hall of Fame-plassene forbeholdt personer som har trukket seg tilbake fra sine respektive profesjonelle karrierer. Det er imidlertid vanskelig å holde seg til den konvensjonen når den profesjonelle scenen er og har vært dominert av én person i over et tiår.

Dette er nettopp tilfellet for League of Legends, da Riot Games har åpnet sin Hall of Legends ved å innlemme T1s Lee "Faker" Sang-hyeok som det første medlemmet. Det kan virke rart å gjøre dette, men Faker konkurrerer for tiden fortsatt og fortsetter en karriere som spenner over fire verdensmesterskap, to Mid-Season Invitationals, 10 League of Legends Champions Korea titler, og en haug med individuelle utmerkelser også, for eksempel å være den første spilleren i LCK som nådde en rekke milepæler for drap og assists.

Det er unødvendig å si at Faker's utrolige karriere ville ha sett ham komme inn på Hall of Legends til slutt uansett, så hvorfor ikke bare trosse konvensjonene og starte ting ved å innlemme ham med en gang? Det gir mening for oss.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content