Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 får en DLC-størrelse mod som legger til en ny slutt

Det er også femti nye oppdrag lagt til i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at spillet er over syv år gammelt lager moddere fortsatt noe flott innhold for Fallout 4, inkludert Fens Sheriff, en DLC-størrelse mod som ble utgitt nylig.

Arbeidet med Fens Sheriff-moden startet helt tilbake i 2019, og det er et stort prosjekt og legger til en helt ny fraksjon i spillet med sin egen slutt for Fallout 4, femten nye unikt stemmegitte NPCer, en ny følgesvenn, femti nye oppdrag og tusenvis av linjer med profesjonell dialog.

<social>https://youtu.be/Fw4a5DiIxv4</social>

Du trenger hver DLC for Fallout 4 hvis du ønsker å laste ned denne moden, men fra innholdet som tilbys ser det absolutt ut til å være verdt det. Dette er noe du vil sjekke ut om ventetiden på Fallout 5-nyheter gjør deg deppa.

Du kan laste ned Fens Sheriff-moden her.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content