Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 får Game of the Year-utgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange utgivere liker å slippe såkalte "Game of the Year"-utgaver av spillene, selv i tilfeller hvor de ikke har vunnet noe. Disse kommer vanligvis året etter lansering, men Bethesda unngår begge de to sistnevnte delene.

De kan nemlig fortelle at Fallout 4: Game of the Year Edition kommer 26. september. Som forventet vil denne inneholde absolutt alt som har kommet til spillet siden lansering. Her snakker vi altså om seks utvidelser, Survival-modusen, samt modding til både PC og konsollene.

Hva synes du om spillet nå som du har fått tid til å tenke? Bør folk kjøpe denne utgaven?

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content