Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Fallout 4-modder er ikke fan av Starfields utposter

Hjernen bak de fantastiske Sim Settlements Mods ser rom for forbedringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

King Gath er litt av en legende blant Fallout 4-modderne. Etter å ha forbedret bosetningsfunksjonen i spillet med sine Sim Settlements-mods, er han litt av en ekspert på hvordan disse tingene fungerer, og selv om han liker det Starfield har gjort med utpostene, er det rom for forbedringer.

"Hvorfor har vi ikke et sett med strukturelle fundamenter for alle disse produksjonsmaskinene?", sier King Gath til PCGamer. "Hvis det skal tilfredsstille den samme kløen som en fabrikksimulator, trenger vi verktøy for å organisere ting visuelt - la oss feste maskinene sammen på plattformer, fargekode eller merke ting, endre fargen på koblingene. Jeg skulle også gjerne sett at det var mer variasjon i maskinene, slik at jeg med et øyeblikk kan se hva som produserer hva, i stedet for at alt er den samme generiske produsenten."

"Jeg savnet noen av bosetningsmekanismene fra Fallout 4. Jeg vil gjerne ha tilbake kravene om å skaffe senger/mat/vann til mannskapet mitt. Et av kjernekonseptene vi omfavnet i Sim Settlements 2, var at det er menneskene som betyr noe. Det er det som trekker oss til Bethesda-spill - uten karakterene er det ingen mening med det vi holder på med."

Så lenge du har med deg penger, er det alt folk trenger på utpostene dine i Starfield. Det effektiviserer prosessen, slik at du kan bruke mer tid på eventyr i verdensrommet, men for de som ønsker å detaljstyre hver eneste del av minibosettingene sine, er det tydelig at det er rom for Bethesda å legge til noen funksjoner på sikt. Eller kanskje kong Gath griper inn igjen.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content