Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Fallout 76 endrer private servere med introduksjonen av Fallout Worlds i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med lanseringen av Fallout 76 sin Steel Reign-utvidelse kan Bethesda nå begynne å se frem mot øvrige oppdaternger i resten av 2021, og først på lista er introduksjonen av Fallout Worlds.

Ifølge det seneste blogginnlegget fra Bethesda, kommer det til å være to slags verdener tilgjengelige. Public Worlds er unike opplevelser skapt av Bethesda i samarbeid med spillets community, som etter hvert vil roteres og vil være tilgjengelige for alle spillere.

Custom Worlds derimot lar spillere tilpasse deres private servere og justere monster-spawns, væreffekter, PvP-regler og masse annet. For å kunne opprette Custom Worlds og private servere må du være medlem av Fallout 1st, som koster et fast månedlig beløp. Du får imidlertid muligheten til å invitere venner som ikke er medlemmer til serveren din.

De nye funksjonene introduseres offisielt i september, men kan allerede nå testes via Public Test-serverne.

Fallout 76

Relaterte teksterLoading next content