Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout: New Vegas nyinnspilling mod dukker opp igjen etter 2 år

Vi har fått en ny trailer som bekrefter at prosjektet ikke er helt skrinlagt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout 4 har noen store mod-prosjekter på gang, noe som forhåpentligvis vil gjøre ventetiden på Fallout 5 litt lettere. Vi kjenner allerede til Fallout: London, som i bunn og grunn er en helt ny tittel som er skapt i basisspillet Fallout 4. Nå har vi fått en påminnelse om en annen gigantisk mod som har som mål å gjenskape hele Fallout: New Vegas.

I likhet med Skyblivion er Fallout 4 New Vegas en mod som forsøker å gi liv til et eldre spill ved å gi det et mer moderne utseende. Sist gang vi fikk en oppdatering fra Fallout 4 New Vegas var for over to år siden. Nå viser en ny trailer frem Recharger-våpnene, som har blitt lagt til i konverteringsprosjektet og som en egen mod.

Vi har fortsatt ikke fått noen ordentlig utgivelsesdato for Fallout 4 New Vegas, men mod-teamet har gitt oss noen ekstra detaljer, blant annet at den ikke vil kjøre på konsoll eller på spillets VR-versjon. Dessuten vil den være ca. 25 % større enn det originale Fallout: New Vegas når det gjelder spillverdenen.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content