Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Fallout Shelter har nå tjent over 100 millioner dollar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi alle ønsker at større virksomheter som Bethesda burde bruke energien på gigantiske spilltitler, så er det vanskelig å klandre dem for å utgi mindre mobilorienterte spill, for de nyter godt av stor suksess over hele verden.

Et eksempel på dette er Fallout Shelter, som løpende har nådd imponerende milepæler, og nå har det gjort det igjen. I følge MCV har spillet nå nådd over 100 millioner dollar i omsetning.

"Fallout Shelter has been a global success for Bethesda, with about 41 per cent of its revenue originating from outside the United States", sier Sensor Tower-analytiker Oliver Yeh om spillet.

Bethesda har ennå ikke kommentert på om en etterfølger er på vei eller ei, eller om andre serier vil få samme behandling.

Fallout Shelter

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content