Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Fallout Shelter kommer snart til Android!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bethesda imponerte mange med E3-konferansen sin i juni, og en av grunnene til dette var Fallout Shelter. Nesten ingen ante at vi ville få et gratis Fallout-spill før Fallout 4s lansering i november så mange gikk helt av skaftet da Fallout Shelter ble lansert for iOS bare noen timer etter konferansen. At spillet kun ble lansert til iOS førte selvsagt til at mange ble skuffet, men Bethesda lovet at spillet også ville lanseres til Android ganske snart. I dag fikk vi endelig vite hva "snart" betyr.

På QuakeCon-messen annonserte nemlig Bethesda at Fallout Shelter vil lanseres til Android den 13. august, og vil inneholde litt ekstra innhold. Blant annet vil de velkjente Deathclaw-fiendene innta spillet, samtidig som du vil få litt ekstra hjelp fra spesielle karakterer. Foreløpig ønsket de kun å bekrefte at Mr. Handy vil være en av disse, og at den høflige roboten vil kunne hjelpe deg ved å blant annet samle ressurser og beskytte basen din.

Dette ekstra innholdet vil også bli tilgjengelig via en oppdatering til iOS-utgaven samme dag, og skal vi tro Todd Howard blir ikke det siste vi ser av nytt innhold til spillet. Han avslørte nemlig at de vil fortsette å støtte det meget populære spillet i langt tid fremover.

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content