Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 4

Fanfavoritt dukker opp i ny Call of Duty: Black Ops 4-trailer

Lanseringstraileren for Call of Duty: Black Ops 4 sitt Operation Grand Heist har ankommet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision har dratt frem en gammel fanfavoritt i den nyeste traileren til Call of Duty: Black Ops 4 sitt Operation Grand Heist. For fjerde gang dukker Peter Stormare, kjent fra blant annet Fargo og Constantine, opp i Call of Duty-sammenheng. Han inntar rollen som The Replacer, som har for¨årsaket en rekke katastrofer den siste tiden, og sammen med Guy 'Dr. Disrespect' Beahm skal han transportere en stor sum med penger i en pansret varebil. Dette går så klart ikke helt knirkefritt.

Du kan se traileren i sin helhet nedenfor. Hva synes du?

HQ
Call of Duty: Black Ops 4

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content