Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Fans prøver å lage Fallout: New Vegas i Fallout 4-motoren

De har kommet lite stykke på vei, men det fortsatt milevis igjen å gå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt tilbake i det herrens år 2010 laget Obisidian Entertainment et lite spill ved navn Fallout: New Vegas, som fikk en permanent plass i mangt et gamer-hjerte. Så en gruppe moddere bestemte seg for en tid tilbake å modernisere spillet ved å mekke det på nytt i Fallout 4 sin motor.

De har nå publisert en pre-alpha video av hvordan New Vegas kjører i motoren til Fallout 4. Du kan se hvordan det ser ut her, og hvis du synes det virker interessant kan du følge prosjektbloggen til modderne her.

Så langt har de kun fokusert på Goodsprings-området. Det er et enormt prosjekt som er langt fra ferdig, og kanskje kommer de aldri til å bli ferdige, men det er lov å håpe!

Kunne du tenke deg en full remake av New Vegas, eller hadde det holdt med en mod?

Fallout: New Vegas
HQ

Relaterte tekster

3
Obsidian lager gjerne mer Fallout

Obsidian lager gjerne mer Fallout

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Selv om Bethesdas rollespill pleier å være generelt godt likt av lojale fans, så er Obsidians bidrag til Fallout-serien, Fallout: New Vegas, et av de høyest elskede...Loading next content