Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Fansen er ikke fornøyd med prisen på Master Chiefs originale rustning i Halo Infinite

Ett skin koster mer enn dobbelt så mye som det opprinnelige Halo: Combat Evolved på Steam.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kosmetikk blir dyrere og dyrere for tiden, spesielt i gratisspill. Overwatch 2-spillere har sett hudpriser på opptil $ 40, og nå er det Halo Infinite sin tur til å irritere sin fanbase med prisen på en kosmetisk gjenstand.

Combat Evolved Mark V-rustningen kom i butikken i går. For de som ikke vet det, er dette den originale rustningen Master Chief har på seg i det første Halo-spillet. Dette skinnet kan bli ditt for totalt 22 dollar.

Men for denne prisen kan du også få to eksemplarer av det remastrede første Halo-spillet, eller det meste av Halo: The Master Chief Collection. Hvis pakken er på salg, vil du enkelt kunne finne den på Steam i $22-regionen.

Fans på Resetera har vist sin misnøye med denne prisstrategien, og selv om vi forstår at en gratisspilltittel må tjene penger et sted, blir det litt latterlig når prisen på et skin tilsvarer mesteparten av, om ikke hele kostnaden for et fullt spill.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content