Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Fansens favorittbane fra Battlefront gjenskapt i Halo Infinite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bespin: Platforms er ansett for å være en av de beste banene fra Star Wars Battlefront 2004. Nå kan du oppleve dens briljans igjen takket være de nylig utgitte Forge-verktøyene for Halo Infinite, som Twitter-brukeren Star Wars HQ har brukt til å gjenskape den.

Den kan brukes til Team Slayer som en ganske taktisk bane med færre møter (fordi den er så stor) eller helst Big Team Battle for å få den rette følelsen av den originale banen. Last den ned her og sjekk ut litt gameplay i tweeten nedenfor.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content