Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Galaxy 2

Fanskapt Mario Galaxy underveis

Prøv demoen allerede i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kunne du tenkt deg et nytt spill i Nintendos hyllede Super Mario Galaxy-serie? Da har du på sett og vis allerede fått viljen din. En gruppe dedikerte Galaxy-fans har nemlig slått seg sammen for å lage et spill de har gitt navnet Super Mario Galaxy 2.5.

Spillet kjører tilsynelatende på den samme motoren som Super Mario Galaxy 2, og arbeidet er langt fra over for den kreative gjengen, men ikke desto mindre ser de ut til å legge mye arbeid ned i det uoffisielle eventyret.

Ved siden av en prosjektets egne forumsider, der du også kan lese mer om spillet og utviklerne.

Å skulle kopiere selveste Nintendo når det gjelder spillglede og sjarm, er ingen liten oppgav. Dette fanprosjektet ser imidlertid ut til å ha hjertet på rett sted, og vi gleder oss til å se mer:

HQ

Relaterte tekster

Super Mario Galaxy 2Score

Super Mario Galaxy 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Møter Super Mario Galaxy 2 de enorme forventningene, eller er det et tapsprosjekt å prøve å toppe et av tidenes beste plattformspill?

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

Super Mario Galaxy 2 sluppet til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det dukket opp en rekke overraskelser under gårsdagens sending av Nintendo Direct, og en av dem var en rekke Wii-klassikere som skal slippes til Wii U via Eshop. Det skal...Loading next content