Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Fant død mann mens hun spilte Pokémon Go

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

19 år gamle Shayla Wiggins fra Wyoming i USA gjorde et ubehagelig funn mens hun spilte det nylig lanserte Pokémon Go sist fredag. Wiggins hadde nemlig gått til elven Big Wind River for å lete etter vannbaserte lommemonstre, men det var noe helt annet som dukket opp på hennes vei. En foreløpig uidentifisert mann lå nemlig livløs i vannet, og politiet har sagt at det sannsynligvis handler om en ulykke. Etterforskningen pågår fortsatt.

• Les også: Den norske Pokémon Go-lanseringen er satt på vent

Pokémon Go

Takk, Polygon.

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content