Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Fantastiske nye skjermiser fra Jade Empire!

Med Knights of the Old Republic inntok Bioware konsollmarkedet med storm, og suksessen regner de med å følge opp med det kommende Jade Empire, som ser fabelaktig ut! Se de nye skjermisene her inne.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det hersker ingen tvil om at Bioware har vært kongen av RPG genren, siden det revolusjonerende Baldur’s Gate ble sluppet. Siden den gang har de sloss for tronen med alt fra NeverWinter Nights til Knights of the Old Republic. Sistnevnte var utviklerens første satsing på konsollmarkedet, men besto prøven med glans på både Xbox og PC. Microsoft ble tydeligvis så imponert over Bioware, at de annonserte at de ville utgi to nye spill fra Bioware, ett på PC og ett på Xbox.

Selv om PC spillet ennå er ukjent, så ble Xbox spillet annonsert på Tokyo Games Show i fjor, under navnet Jade Empire. Spillet er basert på et mytologisk tema i et fantasirikt Kina, i en tid med demoner og trollmenn. Som noe helt nytt foregår alle kampe i Jade Empire i real-time, og Bioware jobber hardt med å få det til at virke så flytende og naturlig som overhodet mulig.

Det vil utvilsomt være stor fokus på Jade Empire på årets E3 messe, men allerede nå kan vi sikle på de nyeste skjermisene fra spillet, som er satt til utgivelse på Xbox i slutten av 2004.Loading next content