Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Far Cry 5: Hours of Darkness får lanseringsdato i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft var relativt tidlig ute med å fortelle at Far Cry 5 ville ha et Season Pass og hva som ville være i dette, men akkurat når de ulike utvidelsene skulle komme kunne de ikke stadfeste da. Det viser seg at vi ikke må vente særlig lenge på første del.

Nå har vi nemlig fått en ny trailer som avslører at Far Cry 5s Hours of Darkness-utvidelse vil lanseres den 5. juni. Dette er utvidelsen hvor vi befinner oss midt i Vietnamkrigen. Utviklerne har samtidig bestemt seg for å gi oss litt mer informasjon om hva som venter. Det viser seg at vi får spille som Wendell "Red" Redler, Vietnamveteranen man treffer i hovedspillet. Utvidelsen følger i flere filmer og bøker sine fotspor, for hovedmålet til Red er å redde vennene sine som har blitt tatt til fange av fiendtlige soldater. Vi kan uansett spille alene eller sammen med en venn. Samtidig får vi nytt utstyr som passer til denne tidsperioden, og to ekstramoduser etter å ha fullført historien første gang. Disse to modusene er den mer utfordrende Survivor-modusen hvor vi får mindre ammunisjon og ressurser, samt Action Movie Mode. Sistnevnte er nærmest rake motsetningen med ekstra ammunisjon, sterkere våpen og mer for å leke actionhelt.

Vi får også en smakebit på hva som venter i utvidelsen allerede nå, for flere av tingene fra Hours of Darkness er nå tilgjengelig helt gratis i Arcade Mode, så vi har plutselig fått en god del mer å lage nye kart med.

Til slutt kan Ubisoft avsløre at Lost on Mars-utvidelsen kommer i juli, mens Dead Living Zombies skal lanseres i august.

HQ
Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.Loading next content