Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Får Divinity: Original Sin II mod-støtte på konsoller?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Larian Studios sitt Divinity: Original Sin II kom til PC i fjor, og ble veldig godt mottatt av både spillere og kritikere, Vi her i Gamereactor likte det veldig godt, og du kan lese hvorfor her.

PC-spill er jo så klart kjent for sine oppfinnsomme mods, og Divinity: Original Sin II er intet unntak. Spillet er nå på vei til PS4 og Xbox One, men det blir uten mod-støtte, hvert fall til å begynne med. Men hvem vet hva fremtiden bringer?

Dualshockers fikk muligheten til å intervjue Kieron Kelly fra Larian Studios, som sa at mods er "not ruled out just yet".

Mod-støtte på konsoller har ikke alltid gått helt smertefritt, men kanskje Divinity: Original Sin II er det spillet som endelig får det ordentlig til? Håper du spillet får mod-støtte på konsoll? Hva er favoritt-modden din i et PC-spill?

Divinity: Original Sin II
HQ

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content