Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Far from Noise

Far from Noise

Noen spill er litt på kanten...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Grensen mellom interaktiv underholdning og spill er i stadig bevegelse, og Far From Noise er et sånt spill som setter den grensen i sving. For å være helt ærlig så er det ikke så mye spill her, men det gjør ikke noe når opplevelsen som tilbys er så sjarmerende, avslappende og spennende som denne er.

Det er ikke så mye som kan sies om dette spillet uten å ødelegge opplevelsen, så denne anmeldelsen kommer til å bli unaturlig kort. Far From Noise foregår utelukkende på en klippekant. En ung kvinne på jakt etter litt fred og ro, og en plass hvor hun kan fundere på livets store mysterier, har havnet i en noe prekær situasjon. Bilen hennes, en 2CV ved navn Laura, har rullet fremover og balanserer nå på kanten av en klippe.

Og det er omtrent hele greia. Den navnløse kvinnen sitter i bilen, tenker over situasjonen hun befinner seg i, og snakker til seg selv om det som foregår og om livet generelt. Det er et scenario som fører til mye introspeksjon, og takket være den subtile introduksjonen til en annen, små-absurd figur, får vite vite mer om kvinnen som vi deler dette sære øyeblikket med.

Det finnes et par forskjellige valgmuligheter som kan utforskes videre i spillet hvis du bestemmer deg for å spille det på nytt, men de består stort sett av variasjon i samtaler. Jeg hadde ikke noe kjempebehov for å spille Far From Noise på nytt da jeg ble ferdig med det, fordi det føles fullendt etter en gjennomspilling.

Far from Noise
Dette er en annonse:

Den komplette, tilfredsstillende følelsen er stort sett takket var et superb manus. Den visuelle stilen var godt utført (selv om en del detaljer forsvinner hvis du spiller på en liten skjerm) og god kameraføring gjorde at vi hadde en nydelig utsikt gjennom hele spillet, men det var manuset som definitivt vant hjertet mitt. Jeg var i stand til å forme figuren jeg spilte på veldig subtilt vis gjennom dialogvalg og jeg endte opp med å like henne veldig godt. Hun er morsom, rar og har en himla sjarmerende måte å ordlegge seg på.

Gjennom den korte, men herlige opplevelsen som spillet er, ga dialogvalgene meg muligheten til å flørte med litt forskjellige filosofiske temaer, uten at disse føltes påtvungne eller gjorde spillet unødvendig langsomt og langdradd. Spillet sveipet innom noen himla interessante temaer, uten å bli fullstendig definert av dem. Jeg ble veldig begeistret for tonen og skrivestilen i spillet, og det tok for seg konseptet om tilstedeværelse på en meget enkel og forfriskende måte. Det hadde vært fint med litt mer bakgrunnsinformasjon, slik at den navnløse kvinnen fikk litt mer kjøtt på beina, fordi jeg endte opp med å føle at jeg ikke ble godt nok kjent med henne. At det var mer der, akkurat utenfor rekkevidde.

Lydsporet er delikat og enkelt, og gjorde det veldig enkelt for meg å fordype meg i spillet. Du bør ha på deg hodetelefoner for å få med deg den fulle effekten lydsporet, kombinert med lydeffekter har på atmosfæren i spillet. Dette er et spill som blander historie, lydspor og visuell stil på en veldig finurlig måte.

Jeg synes dette var en riktig så fornøyelig interaktiv opplevelse. Å bruke noen timer en kveld på å høre på det behagelig lydsporet og delta i en smårar samtale med en veldig interessant figur er absolutt verdt det. Men, selv om keg synes spillet er supersjarmerende, har det ikke veldig mye variasjon å by på. Og hvis du ikke liker figuren eller samtalen som finner sted så kommer du ikke til å få så veldig mye ut av spillet. Som nevnt tidligere er ikke dette så mye et spill, som det er en opplevelse - og egner seg best for de som liker å gå tur og oppleve naturen rundt seg like mye som de liker å spille. Hvis du er den typen person er Far From Noise definitivt verdt å bruke noen timer på.

Dette er en annonse:
HQ
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Nydelig atmosfære, mild og engasjerende opplevelse, bra lyddesign, bra manus
-
Til tider vagt, visuelle detaljer forsvinner på liten skjerm, ikke så mange grunner til å spille det på nytt
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content