Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

FaZe Clan er Spacestation Gaming Spartan Showdown-seierherrene

Laget slo HCS 2022-mesterne OpTic Gaming for å ta turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Halo Championship Series-sesongen 2023 ennå ikke har startet, har det vært en samling av samarbeidende lagarrangementer nylig for å holde fans og spillere engasjert mens vi venter på at ligaen kommer tilbake.

Når dette er sagt, ble Spacestation Gaming Spartan Showdown denne siste helgen holdt, og nå som dette er avsluttet, har vi en seierherre å rapportere om. Dette var ingen ringere enn FaZe Clan, et lag som klarte å beseire HCS 2022-mesterskapstroppen til OpTic Gaming for å kreve turneringen for seg selv.

Dette resultatet har sett FaZe Clan på vei hjem med $ 10.000 i premiepenger og har satt laget opp som en å se igjen når HCS kommer tilbake i slutten av februar.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content