Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

FaZe Clan har blitt kronet som vinnere av HCS Dallas

Laget slo Spacestation Gaming og vant turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om OpTic Gaming lenge har vært laget å slå i konkurransesammenheng på Halo falt laget på det nest siste hinderet i helgens Dallas Invitational.

Etter at OpTic ikke kom seg til finalen endte både FaZe Clan og Spacestation Gaming opp med å konkurrere og kjempe om turneringen og premien på 45 000 dollar.

Finalekampen i turneringen endte opp med å bli veldig underholdende, for selv om FaZe Clan tok det første kartet i serien kom Spacestation tilbake og vant de tre neste slik at de lå på mesterskapspoeng. FaZe Clan klarte imidlertid å ta seg sammen og vant de tre siste kartene og vant serien 4-3 totalt.

Når det gjelder hva som skjer videre i HCS kommer lagene tilbake og konkurrerer i sesongens andre splitt som vil lede til Fort Worth Major i september.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content