Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

FaZe Clan har fullført Intel Grand Slam

Lagets seier i ESL Pro League har sementert løpet inn i historien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svært få lag i Counter-Strike: Global Offensive historie har klart bragden å bli kalt Intel Grand Slam mestere, en bragd som krever å vinne fire majors-arrangementer i løpet av ett år. Og med Counter-Strike 2 som kommer snart, ser det ut til at det ikke vil være mange flere muligheter for lag å bli med i denne eksklusive klubben.

Likevel er den siste som har stemplet navnet sitt i historien FaZe Clan, som etter sin nylige seier på ESL Pro League Season 17, har fullført Grand Slam, med de andre seirene på IEM Katowice 2022, ESL Pro League Season 15 og IEM Köln 2022.

FaZe Clan har faktisk oppnådd en bragd som ingen andre lag noensinne har fullført, da de er den eneste vaktlisten som noen gang har vunnet både Katowice og Köln som en del av deres Grand Slam kampanje.

Når det gjelder hva som er det neste for FaZe Clan, med Paris Major rett rundt hjørnet, ser laget sannsynligvis enda mer sølvtøy til troféskapet.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content