Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

FaZe Clan har signert NickMercs' Apex Legends team

Stativene støttes nå av en ledende esportsorganisasjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FaZe Clan har kanskje allerede et offisielt Apex Legends-lag, men nå har organisasjonen bekreftet at den også har signert et annet alternativ, med dette som NickMercs' liste over Tripods.

Som avslørt over Twitter, har FaZe Clan lagt til Tripods i sine rekker, noe som betyr at laget nå vil bli støttet av den samme fremste esportsorganisasjonen som signerte NickMercs til troppen for noen år siden.

Når det gjelder hvem som utgjør Tripods-laget, er vaktlisten som følger:


  • Nick "NICKMERCS" Kolcheff

  • Rigo "Gent" Padilla

  • "Deeds"

Du kan fange både FaZe Clan's hovedlisten Apex Legends og Tripods i aksjon i den pågående Apex Legends Global Series: 2023 Split 2 Pro League.

Apex Legends
FaZe Clan

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content