Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

FaZe Clan stakk av med seiern i Eleague Invitational i CS:GO

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en travel start på året for CS:GO-esport - Team Liquid stakk av med iBUYPOWER Masters-trofeet forrige uke - og nå har FaZe Clan stukket av med seieren i Eleague Invitational.

Det ble et riktig så bra arrangement for innbytteren Dauren 'AdreN' Kystaubayev, og den nye treneren Janko 'YNk' Paunović, som fikk sjansen til å bevise at de har gjort seg fortjent til en plass på laget.

FaZe startet en smule svakt og tapte to overtidskart til Cloud9, som førte til at de havnet i tapergruppa helt til å begynne med. Men de hentet seg inn igjen, knuste både CompLexity og BIG og fikk revansj over Cloud9 i finalen.

De tar med seg en premiepott på $80,000 og masse selvtillit på veien til IEM Katowice Major i mars. Kan FaZe Clan hevde seg der?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Eleague

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content