Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

FaZe Clan vil være vertskap for det kommende Halo Championship Atlanta Major

Det er satt til slutten av juli.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

343 Industries har bekreftet at FaZe Clan tar på seg ansvaret og pliktene til å være vertskap for den kommende Halo Championship Series Atlanta Major. Arrangementet skal avholdes mellom 26. og 28. juli, og alt i delstatshovedstaden i Georgia.

Turneringen vil se 96 lag som kjemper for en del av en premiepott på $ 250,000 XNUMX, hvor flertallet av disse lagene er en del av den åpne kvalifiseringen, mens noen få spor er lagret for inviterte og etablerte HCS-lag.

Dette blir den tredje majoren i 2024 HCS-kalenderen, med Spacestation Gaming som er vert for en Arlington Major tidligere i år, Quadrant er vert for London Major når den starter 31. mai, og Spacestation nok en gang tappet for å være vert for den fjerde Major av sesongen i august.

Kommer du til å følge med på FaZe's Major?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content