Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Prototype

Feil i Prototype på PS3

Mange får ikke startet spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere som har fått tak i Playstation 3-versjonen av Prototype har problemer med å spillet det. Under installasjonen har enkelte fått en feilmelding om at det ikke er nok plass på harddisken, selv om det faktisk er nok ledig plass. En patch fra Activision er på vei, og Activision anbefaler alle inntil videre å forsikre seg om at 700 megabyte med lagringsplass er ledig på harddisken før de prøver å installere spillet.

Prototype

Relaterte tekster

PrototypeScore

Prototype

ANMELDELSE. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Kaoset er totalt når Alex Mercer inntar Manhattan. Men klarer Activisions sinte antihelt å overgår Sonys briljante Infamous? Marius Kvitberg Evjenth har anmeldt!

Prototype

Prototype

FORSPILL. Skrevet av Hans Frederik Bjarkøy

Sugen på knuse en tanks på Brodway, eller løpe nedover finansdistriktet i New York langs skyskraperveggene? Hans Frederik har kikket nærmere på mutantactionspillet Prototype.Loading next content