Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Fem 3DS-perler til sommerferien

Ingar ble sist sett i Magasuget med en Nintendo 3DS i hendene. Dette er hans fem anbefalinger for de neste månedene...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sommerferien er tid for avslapning og uteaktiviter, men uansett om det er på flyet eller hjemme en regnværsdag så finnes det alltid en anledning for å fiske frem det håndholdte formatet. Vi har tatt på oss oppgaven med å lage et knippe artikler hvor vi anbefaler spill du bør sjekke ut i sommervarmen. Dette er mine topp fem spill til Nintendo 3DS.

5. Theatrhythm Final Fantasy

Fem 3DS-perler til sommerferien

Har du en forkjærlighet både for Final Fantasy og rytmespill av typen Elite Beat Agents eller Rhythm Thief & the Emperor's Treasure må dette spillet være ønskedrømmen din. Overvinn monstre og fiender ved å bruke stylusen din til å peke og slå slagene som kommer opp på touchskjermen, samtidig som at det hele skjer til rytmen av noen av de beste låtene Final Fantasy-serien har å by på. Dette er en Final Fantasy spin off-tittel som burde sette igang rytmefoten til selv den mest umusikalske spiller.

Dette er en annonse:

4. Mario Tennis Open

Fem 3DS-perler til sommerferien

Dersom luftakrobatikk, billøp og plattformhopping ikke er din greie, og du føler at Wimbledon-turneringen er altfor langt unna, kan Mario også tilby deg en dose tennis. Fyr løs med skruer og saftige skudd på varierte baner, eller prøv deg på noen av de mer unike utfordringene som venter i enspillerdelen. Game, set and match!

3. Kid Icarus: Uprising

Dette er en annonse:
Fem 3DS-perler til sommerferien

Vårens Nintendo-comeback må sies å være engelen Pits nye eventyr i Kid Icarus: Uprising, hans første eventyr siden 1991 (dersom vi ser bort fra opptredenen i Super Smash Bros. Brawl). Nok en gang er det Medusa som er ute etter å gjøre livet surt for menneskene, og Pit må kjempe mot hennes horder av undersåtter både på landjorda og i lufta. Luftakrobatikken gir den perfekte avkoblingen dersom du føler at piloten på flyet flyr altfor mye rett frem og kjedelig, eller om du bare har en luftakrobat i magen. Ta vingene fatt og fly avsted!

2. Mario Kart 7

Fem 3DS-perler til sommerferien

Er du på bilferie i sommer og blir lei av fatterns kjedelige kjøreegenskaper, kan du ta saken i dine egne hender og kaste deg ut i klassiske billøp med Mario og kompani. Også dette spillet følger en kjent oppskrift: Ikke bare skal man komme først i mål, man skal også gjøre livet surt for ens motspillere ved å bombardere dem med bananskall, skilpaddeskall og andre ulumskheter. Med 16 nye og 16 klassiske baner fra tidligere spill i serien står utfordringene i kø, og blir du lei av å spille alene har spilllet både lokal og nettbasert flerspillerdel å by på.

1. Super Mario 3D Land

Fem 3DS-perler til sommerferien

Ingen Nintendo-konsoll uten et dugelig spill med alles favoritt-rørlegger i hovedrollen (sorry Kurt Nilsen, det var ikke deg vi mente). Med 3D Land er Mario tilbake i toppform, og har du fremdeles ikke spilt igjennom et av vinterens mest sjarmerende og underholdende spill er tiden inne. Manøvrer deg gjennom det ene plattformbrettet etter det andre og redd prinsesse Peach fra Bowser. Du vet, slik man alltid har gjort. Og hvorfor gjør vi det igjen og igjen? Fordi det er utrolig underholdende.

Hvilke 3DS-spill vil du anbefale i sommervarmen?

Ta også en titt på Kims anbefalinger til Ipad og Iphone.Loading next content