Norsk
Gamereactor
esports
Assetto Corsa Competizione

Ferrari Esports Series kommer tilbake i morgen

Den seks måneder lange sim-racing-turneringen spilles Assetto Corsa Competizione.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ferrari har annonsert at i morgen vil markere begynnelsen på 2023 Ferrari Esports Series. Sesongen starter med et lanseringsshow 6. april, og vil pågå i seks måneder og se de beste sim-racerne i hele Europa konkurrere i Assetto Corsa Competizione om å bli kronet til Ferrari Esports Champion .

Morgendagens lanseringsshow vil se vertene Julia Hardy og Mike Channell oppdatere fansen om alle planene for sesongen, som vil bli videreført i juli når den første batchen med kvalifiseringer finner sted 20. juli. Dette første arrangementet vil bli etterfulgt av kvalifisering 2 og 3, satt til henholdsvis 24. august og 12. september.

Etter kvalifiseringen kommer de regionale arrangementene, hvor Europa er sist 30. september, mens Nord-Amerikas vil være 24. september og APACs 23. september.

Alt dette vil føre til den store finalen for sesongen, som starter med en pre-show 11. oktober, alt før hovedarrangementet 12. oktober.

For de som leter etter ytterligere Ferrari Esports Series-innhold å hengi seg til, vil to unike videoserier ankomme i løpet av sesongen, med Ferrari 101-serien som dreier seg om å hjelpe doting sim-racers, mens Off The Grid-showet vil fokusere på fjorårets vinner, Jonathan Riley.

Når lanseringsshowet finner sted i morgen, sørg for å få med deg alt som skjer på Ferrari Esports Twitch-kanalen.

Assetto Corsa Competizione

Relaterte tekster



Loading next content