Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Fiat betaler folk for å kjøpe elbilene deres

Et nytt insentiv på 3 000 pund tilbys britiske kjøpere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fiat ønsker å kickstarte det stagnerende elbilmarkedet i Storbritannia ved å tilby 3000 pund til alle i landet som ønsker å kjøpe enten en Fiat 500e eller Fiat 500e Convertible.

Dette insentivet kommer etter at Storbritannia avsluttet sitt insentivprogram for elbiler for rundt 12 måneder siden. Nå ønsker den italienske bilprodusenten igjen å få den britiske regjeringen med på et lignende insentivprogram som brukes i mange europeiske land ved å vise hvordan dette tilskuddet på 3000 pund oppmuntrer til elbilkjøp.

"Det er ingen tvil om at regjeringens Plug-in Car Grant var en vellykket start på elbilrevolusjonen i Storbritannia - det bidro til salget av nesten en halv million elbiler", sier Damien Dally, administrerende direktør i Fiat UK.

"Men med tanke på levekostnadskrisen og de økende kostnadene for elbiler, kombinert med våre netto null-klimamål, mener vi at det må gjøres mer for å stimulere enkeltpersoner til å ta steget over til elbil."

Dette er en annonse:

Oppmuntrer 35000 kroner deg til å kjøpe en Fiat 500 elbil?

Fiat betaler folk for å kjøpe elbilene deres
Fiat


Loading next content