Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

FIFA 13 demo ute nå

Test ut det nye angrepssystemet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du er spent på årets innslag i FIFA-serien bør du fyre opp PCen eller din foretrukne konsoll. I går slapp nemlig Electronic Arts en spillbare demo av nettopp FIFA 13, til spillets tre største formater (PS3, 360 og PC).

Demoen begrenser seg til fem lag og kamper på to ganger tre minutter, men det er likevel en fin måte å bli kjent med nyvinningene i årets spill på.

En av disse nyvinningene er et forbedret angrepssystem, der medspillerne dine gjøre offensive valg som har mer med ekte fotball å gjøre enn tidligere. Lær mer om de nye mulighetene i denne traileren:

HQ

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...Loading next content