Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 14

FIFA 14 stjal salgstronen fra GTA V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Premieresalget hadde falt med hele 24 prosent sammenlignet med fjoråret, men lanseringen av FIFA 14 var likevel suksessfull nok til å ta over førsteplassen fra Grand Theft Auto V på de britiske salgslistene for forrige uke.

Når det er sagt hadde ikke GTA V noe problem med å sikre seg andreplassen på listen, selv om salget i uke 2 var 83 prosent dårligere enn salget den første uken.

Dette høres dramatisk ut, men det er heller et bevis på det enorme salget Rockstars storspill hadde den første uken. Selv hvis salget fra uke to hadde vært premieresalget, hadde nemlig spillet likevel sikret seg en pass på topp 20-listen over de største lanseringene noensinne (nærmere bestemt 18. plass), men da altså bak blant annet FIFA 14.

At FIFA 14 solgte i bøtter og spann var naturligvis forventet, og det samme kan sies om nedgangen i forhold til fjoråret. Det sier seg jo nesten selv at mange vil vente på den neste konsollgenerasjonen før de snører på seg fotballstøvlene, selv om mange åpenbart ikke har klart å vente.

Resten av topp 20-listen er som følger:

1. FIFA 14 / EA Sports
2. Grand Theft Auto V / Rockstar
3. Minecraft: Xbox 360 Edition / Microsoft
4. Pro Evolution Soccer 2014 / Konami
5. The Last of Us / Sony
6. Disney Infinity / Disney
7. Splinter Cell: Blacklist / Ubisoft
8. Saints Row IV / Deep Silver
9. Diablo III / Blizzard
10. Rayman Legends / Ubisoft
11. Call of Duty: Black Ops 2 / Activision
12. Kingdom Hearts HD 1.5 Remix / Square Enix
13. Lego Batman 2: DC Super Heroes / Warner Bros.
14. Grand Theft Auto IV / Rockstar
15. Max Payne 3 / Rockstar
16. Need for Speed: Most Wanted / EA Games
17. Skylanders Giants / Activision
18. Aliens: Colonial Marines / Sega
19. Tomb Raider / Square Enix
20. Animal Crossing: New Leaf / Nintendo

FIFA 14

Relaterte tekster

5
FIFA 14 (PS4)Score

FIFA 14 (PS4)

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens største sportsspill har inntatt den neste generasjonen, og gressmatta har aldri sett bedre ut. Likevel er ikke Messi og Ronaldo helt i toppform, bare nesten...

FIFA 14Score

FIFA 14

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Årets fotballsesong starter på dagens konsoller, før den tar steget over til next-gen. Vi har gransket og vurdert avsparket i FIFA 14, og satt karakter...

0
Møt verdens beste FIFA-spiller!

Møt verdens beste FIFA-spiller!

ARTIKKEL. Skrevet av Lee West

Den beste FIFA-spilleren i verden er praktisk talt norsk. Vi slo av en prat med den fingerferdige ballkunstneren August Rosenmeier, som hentet pokalen hjem til Danmark!Loading next content